June 27, 2010

Sony Ericsson W395

hari ni, hp sony aku yang rosak akibat eksiden berbulan2 lepas, dah siap dibaiki. aku saja tak hantar repair awal, sebab duduk rumah, tak peru sampai dua handphone pun. lagipun rasa macam no maxis aku dah tak pakai je. haha. takde sape mau calling no maxis tu, melainkan info update man utd je. haha.

so kalian, no masix aku hidup kembali. boeh roger2 no tu, terutamanya korang yg guna maxis.

tu je. takde idea nak tulis malam ni.

kecewa Korea kalah.

3 comments:

shey said...

okeh2 , nti i text u , ade hal negara na bincang , HAHA

mr kay said...

haha. ok i wait.

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry