June 17, 2010

piala dunia dan review team kegemaran aku

lima pasukan feveret aku dalam world cup 2010 : england, jerman, netherland, potugal, spain.

setakat pusingan pertama ni, spain paling beri kejutan. haha. ramai kata spain jadi pasukan pilihan untuk jadi juara. review untuk spain, kita tengok paper or espnstar.com jap lagi.

dalam perlawanan pertama, Jerman paling menarik minat aku. sebab apa? aku suka giler ozil. laju,lincah, passing yang tepat kat teammate, memang best la. match netherland pulak, agak slow pada mulanya, tapi lepas Elia masuk second half, rentak permainan berubah jadi laju. huhu.

england? ramai tau pasal silap green. aku lebih suka kalau hart yang main sebenarnya. portugal, great game walaupun seri. ivory coast memang beri tekanan kat portugal. huhu.

kita tengok perlawanan kedua macam mana. huhu.

6 comments:

~ar!eyko san~ said...

saje je k tanye..smlm spain kalah kn?oppsss..hehehe..brazilain =)

mr kay said...

haha xpe..support jerman lebih dari spain..huhu

~ar!eyko san~ said...

orite.cun.kte tgk sape y menang nti ek..huhu

mr kay said...

haha. ok2. sapa menang dapat ape erk?

(: syai_sharif :) said...

1. spain
2. england
3. german
okeehh!
ngee :P

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry