August 18, 2010

kraft tangan

kali ni aku mahu tolong promote hasil tangan kawan aku. atas alasan yang aku rasa dia memang talented dalam kraft2 ni, aku tolong dia promote dekat blog aku, dan boleh beli dengan aku la.

kraft2 yang dihasilkan sangat comel, cute (sama la). boleh buat keychain dan HP charm. boleh gantung2 kat mana suka.

antara yang ada,











ada banyak lagi, da korang boleh request kalau mau tulis2 nama korang kat keychain ni, 



contohnya..

harga setiap satu tu rm3 je. kalau mau edit2, kira lain la, tapi tak banyak beza pun harga. 

kalau minat, boleh emel saya, amadkhir@gmail.com. tinggal komen pun takpe.
jeritkan kat shoutbox pun ok je. huhu.

10 comments:

dIb said...

chup, member awak tu pkai label ape yek?

mr kay said...

label?

ntah. kawan2 di blog je..huhu

✿ Cik Cimi said...

comel sangat la.
law 1 = rm3 ea.
then if req yg nama tuh bpe?

mr kay said...

yang nama tu rm3.50 satu untuk 5 huruf. satu huruf lebih, extra 20sen.
boleh pilih nak benang kaler apa. ^_^

kata hati bukan kata mulut said...

comel2..tp size dia besar mna?

mr kay said...

saiz erk?

Keychain = antara 3.5cm-5cm bergantung pd bentuk
HP Charm = antara 3cm-5cm

Ery Farieha said...

comel3!

dIb said...

kbnykn crafter kn ade label sendri, sje nk usha... mesti dy ade blog sendri, nk p jengah kjp...

mr kay said...

kak dib...

boleh tengok sini..

http://asma-felt-box.blogspot.com/

dIb said...

huhhu, dh jmpe blog dy... cumey2x!