August 13, 2010

updated

rutin seperti biasa bila tak ada kelas.

PES2010, Mafia, tengok movie mana yang ada, dengar lagu.

er, jauh sekali nak study kan?

haha.

*

bulan puasa ni buat aku lebih banyak tidur. sekaligus buat aku tak kena sinar matahari pagi. haha.

sebab itu la weekend aku, aktiviti bermula lepas pukul 12. haha, teruk kan?

*

dekat facebook ramai cakap aku nampak kurus. (haha yeke?) well dengan status aku yang duit kejap-ada-kejap-tak-ada, aku rasa aku boleh diet extra masa bulan puasa ni. mana tau boleh kurus dalam sebulan ni ke? haha.

selamat beribadat.

4 comments:

MaYa MeiYa said...

kurus ea??haha..aku pon bulan pose ni rs nak tido je...haish..kene kuat kan semangat!haha

MaYa MeiYa said...
This comment has been removed by the author.
dIb said...

huish, xrugi tdo bulan pose.. kan tdo tu juge 1 ibadat...

mr kay said...

maya: orang cakap bukan aku cakap doh. aku tetap rasa aku masih gemuk. huhu

kak dib: yes. tido itu penting, tapi kalau tido je bila nak study?