June 9, 2010

aku share album ana raffali dengan korang

dulu, aku pegang benar.
kalau betul2 support, belilah album di kedai.

tapi rasanya ramai suka cari di internet saja.

dan mungkin,
dengan download ni, bukan 1st single saja dikenali,
lagu2 lain yang best2 tu boleh disebarkan.

ini album ana raffali-ketika aku kecil.
kalau korang google, dah boleh jumpa link ni pun.

tapi saja mau share. amik. klik sini.

3 comments:

farisazmi said...

link 2 brokenbcoz of copyright... please update ek...

Anonymous said...

buy original bro... beri peluang pada artis kita....

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry