June 14, 2010

cerita pasal nuffnang

seperti yang diramalkan, Germany menang besar malam tadi. 4-0 dan peluang yang banyak sekali. huhu. dan aku tertarik dengan Ozil, pemain Wender Bremen kalau tak salah. memang lincah. huhu.

hari isnin, rutin macam biasa. bila online pagi2, check nuffnang, earning naik banyak jugak minggu ni. hikmah world cup, sambil menunggu match 2 pagi, leh blogwalking klik2 nuff. so naik mendadak jugak la. dah boleh cash out. tapi dua tiga hari lepas terbaca entri di topotato.com yang dia dah dapat sampai rm1000! giler banyak kan? haha. so aku pun nak mula 'menabung' untuk masa depan. haha. tapi aku tak rasa la sampai rm1000 kot. dah beratus-ratus nanti aku keluar la. huhu

7 comments:

ice♥ice said...

rm1000?? byknye! da bape lame die kumpul tu..bile la turn kite plak an..heee...

mr kay said...

haha, ntah la. dia dah otai, aku ni baru lagi..huhu

Anonymous said...

klik byk sket. jgn x klik.

kang kena ban NN pasal click fraud, naya ko.

mahira oya said...

best tu..byk gell..
nak gaks camtu bleh..

mr kay said...

anon: bukan aku klik sendiri. haish.

mahira: boleh2. kasi effort lebih la.

farah said...

rajin blogwalking best r traffic masyuk:)

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry