June 7, 2010

komik doraemon episod terakhir

maaf dari semalam sebenarnya sejak kawan2 tanya, memang saya nak kongsikan link komik tu.
tapi laptop saya buat hal. skrinnya berkelip2, susah mau menulis. sekarang entri ni pun tulis guna laptop abang. nasib baik dia ada di rumah. huhu.

ok. blog ni saya jumpa dengan google je, dan blog ini dari jiran kita, indonesia. dia memang peminat sejati la. sanggup translate-kan komik tu untuk share dengan semua orang.


jangan risau, empunya blog ini dah translate bahasa ke english. roll-over mouse ke dialog box untuk dapatkan translation. so boleh baca dan faham. ok boleh klik sini dan enjoy.

kalau sesiapa ada jumpa blog yang ada semua episod doraemon, kongsi2 ok?

4 comments:

paan said...

aku nak cari video dia..ada jumpa..tapi xde subtitle la plak...hoho...

mr kay said...

yeke? kalau ada jeritkan di shoutbox ok?

noor afzan said...

thanks bro..
dah baca tapi cam susah nak paham juga la.

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry