June 15, 2010

KLUe Urbanscapes 2010


lagi sepuluh hari ke acara ni. aku bercadang mau pergi. ada apply jadi volunteer, tapi tak tau dapat ke tak. tahun ni dengarnya lebih happening, sebab sponsors hebat, line up hebat, mesti meriah.

music event kali ni ada:
Liyana Fizi
SevenCollar T-ShirtYuna
Couple
Tilu
Najwa
Kyoto Protocol
Khottal
SphereBittersweet

ada lagi acoustic, hip-hop, macam2 lagi.

marketplace pun ramai yang best2, termasuk la Abstrax Jingga yang aku dah lama mau beli baju2 diorang. huhu.

check out sini untuk info lebih.

ada sesiapa mau datang?

3 comments:

aren said...

woh..bro,kau jd volunteer ka?
cmne apply eh?
bpe teket msok?
rase cm nak pegi

mr kay said...

aisey bro, lambat sangat tanye..
semalam last date apply volunteer.
tapi aku pon tak tau lagi dapat ke x.

esok baru dia bagitau.

not sure tiket bape. check out link yg ada tu.

deterjen laundry said...

usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry