November 15, 2010

MLM

aku nak ajak korang join MLM. nak tak?


MLM aku, tak ada modal pun. mudah. tapi MLM aku ni tak ada untung pun. tak boleh buat korang jadi kaya pun.


orang selalu kata, kalau kita buat baik dekat orang, orang akan buat baik kat kita pulak kan?


so bila korang jalan2, lepak2 dekat town, cuba korang senyum dekat sorang stranger. pasti, dia akan senyum jugak. tak banyak pun, sikit. dari satu senyum, dah jadi 2 senyum. dan secara automatik, stranger itu dah jadi downline korang. dan bila dia senyum dekat yang lain, yang lain itu pun senyum. lama-lama satu dunia boleh senyum. 20 juta senyum, then akan dapat 20 juta senyum lagi. dan makin tambah, tambah, tambah.







 senyum la erk. huhu.

4 comments:

~aku_najwa~ said...

senyum kan sedekah =) tak rugi se'sen pun kalau kita senyum.

mr kay said...

betul3x..huhu

Lelaki Ini said...

wah2
tips yg bagus!

mr kay said...

huhu, thanks!