November 14, 2010

Double Dutch






pukul 2 pagi aku habiskan double dutch yang tinggal sikit lagi dalam peti sejuk, sambil baca satu blog best.
serius best, sebab aku baca-baca sampai la entri dia ke awal tahun lepas. gila kan?


aku letak aiskrim kat tepi. baca dan fokus. then, sedar-sedar dah banyak semut. sial je kan?

try amik gambar semut, tapi macam tak best je. haha

makan aiskrim tengah2 malam tak elok. gemok macam aku nanti. adeh, bila nak kurus ni?

5 comments:

MaYa MeiYa said...

ok..besa skrin komp ko..haha..

mr kay said...

haha, lain pulak yang kau fokus erk..huhu

liyana aziz said...

hoit!! besar punya eskem!! jangan makan semut! terliur la plak..

mr kay said...

tak nak makan semut. nanti lupa.

final exam next week.huhu~

evagebob vid said...

tetibe rasa nak mkn aiskrim~ :P