November 18, 2010

entri terakhir kot

pukul 10 malam ni tiket aku untuk bertolak pulang ke hostel. nak final exam next week. memang giler ah aku sebab amik cuti se-maksimum yang ada. haha. kesian kawan-kawan aku yang kena ambik alih arnab2 dekat ladang. takpe, nanti time exam, korang tak payah susah2 dah. aku akan take over. thanks a lot korang!

selain arnab dekat ladang, dekat rumah aku pun ada arnab. well, aku cuba bereksperiment sikit, memandangkan ada sangkar kucing aku yang tak terpakai, so aku pun beli sepasang arnab baka Turkey ape ntah. umur dalam satu bulan lebih. nama pun tak bagi lagi. so harap-harapnya, adik aku boleh jaga arnab ni elok-elok.

sebenarnya aku pun tak tau nak cerita apa. aku tulis entri ni pun sambil tengok Spongebob Squarepant. haha. aku rasa,dan aku harap, ini entri terakhir aku sampai la aku habis final exam.

serius? haha, aku sendiri pun tak yakin. sebab perkara yang aku buat bila surf internet, facebook dan blog dah jadi perkara wajib. huhu.

doakan baik-baik je perjalanan aku malam ni, dan doakan aku untuk final exam nanti.

2 comments:

"miko itu nana" said...

good luck!!.
jgn asek on9 jek..haha.. :D

MaYa MeiYa said...

aku lg cuti semaksimum dr ko..haha