November 16, 2010

Buffered Earning Aku Yang Pertama!

selamat pagi semua.

agaknya dengan MLM yang aku ajak buat semalam, berapa ramai la downline aku hari ni agaknye?
haha.

aku mulakan pagi ni dengan kesyukuran yang teramat sangat, kerana pagi ni, aku dianugerahkan BUFFERED EARNING oleh NUFFNANG. okey blogger otai2 mesti gelak2 besar ni. haha. mana tidaknya, aku baru dapat satu je BE, dah nak kecoh2. huhu.

dari zaman aku matrikulasi, aku berblog, tapi aku join nuffnang ni dari pertengahan semester satu bila belajar dekat UNISZA (dulu UDM/KUSZA). dan sehingga kini, aku dah dapat dua check dari nuffnang. setelah hampir setahun ni, baru la dapat BE yang pertama. walaupun aku tak la kisah sangat tentang BE ni dulu sebab aku ber-blog cuma nak share content aku, tapi sikit demi sikit, aku cari jugak tips2 untuk earn something dari nuffnang. so aku anggap, BE ni bonus sebenarnya untuk aku. sebab dalam blog aku, tak la best mana pun. ikut suka aku je tulis ape kan? haha

so BE aku yang pertama:


harap lepas ni, dapat banyak lagi. huhu. dan moga content dalam blog aku lebih bagus di masa hadapan. 

okey, bunyi cam poyo je kan? haha.

6 comments:

diana said...

tahniah..
dah dapat berapa ribu dari nuffnang??
heheh

mr kay said...

haha, tq tq.
ada la sikit.
boleh jugak back-up masa memerlukan. huhu

Nurhidayah Bahari said...

tahniah2 =)!!!
i bru jek join nuffnang...nak tgk gak kesahihan nuffnang nih...=)

mr kay said...

owh yeke?
welcome2 to nuffnang.
good luck erk dgn nuffnang.

suka_haha said...

wah!!! tahniah hehe...

lawati matdin

EYA NADIA said...

TAHNIAH YE. OKAYLAH DAPAT DARI X DAPAT LANGSUNG K.