November 9, 2010

*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

semalam aku masuk contest dekat satu blog, so hari ni aku terfikir nak masuk contest anjuran kawan2 blogger ni. so, dalam blog list aku, ni ada sorang awek manis buat satu contest sempena hari jadinya yang ke 23. huhu dah makin tua kak oi.. huhu

comel tak beliau? haha




Miss Loly ni antara blog yang aku selalu baca, sebab entri dia best dan dia jugak cute. so sempena birthday Miss Loly yang ke 23  pada 12 November ni, aku wish Miss Loly happy2 seperti selalunya dan berjaya dengan apa yang dia ceburi. (macam formal pulak bunyinya..haha)

so, kalau aku dapat rm100 untuk dibelanjakan sebagai hadiah hari jadi Miss Loly, aku nak belikan dia tudung yang comei2. tapi aku tak tau la nak pilih tudung. haha. mana penah aku beli tudung ni. haha. takpe2 nanti Miss Loly, u ikut sekali beli tudung ni erk?

ada balance lagi tu, boleh la nak makan secret recipes. harga tak ingat.. haha



owh, berbalik pada contest ni. syarat-syarat dia senang je.
1. korang buat karangan pendek ataupun coretan merapu untuk wish birthday Miss Loly yang 23 (macam yang aku merapu kat atas ni)
2. Miss Loly kata, kalau dia bagi korang rm100, korang nak bagi apa dekat dia? ha, jawab..jawab..
3. nanti paste link entri contest ni kat ruang komen entri contest ni.

eh, lupe pulak. tajuk entri korang kena tiru macam aku tau. haha

so korang pun boleh join. ada rezeki, ada la.. yang penting, kita doakan Miss Loly sambut hari jadinya dengan happy. jarang jumpa orang yang celebrate birthday, tapi dia yang bagi hadiah kat orang lain kan?

6 comments:

Wan Gerrard said...

good luck ^_^v

miss lolly a.k.a luvfareda said...

harharhar, gerrard nih ada dimana2 je eh ? kikiki*

tengs join taw. nak tudungggg ariani je lah agagag =P

mr kay said...

haha pilih, pilih nak tudung mana..
i bayar..guna duit u bagi la..huhu

pN.rOs said...

moga leh menang..
gud luck

Miza Yusof said...

good luck :)

mr kay said...

thanks semua..huhu