May 31, 2010

result semester 2

taniah kat kawan2 kat UDM. result sem 2 dah keluar. adat la, ada cemerlang, ada yang tak. takpe, kalau ada rezeki, sem baru boleh success.


result aku?

tak payah tanya la. sebab aku tak bukak pun portal tu. aku nak biar berhabuk result aku kat sana. haha.

kalau si sifu pun bawah 3 pointer, amir pun kata jatuh tergolek, aku rasa aku maybe terguling2 spuloh kali then jatuh longkang agaknya.. haha

3 comments:

Ann said...

kalo result best, tahniah
kalo kurang, cuba lg next sem dgn azam yg kuat

MaYa MeiYa said...

ces..aku terkejot plus terase ati aku di blender2 ngn result aku..haha

btw..sape dak kelas kte yang ade blog lg r??

mr kay said...

aku just tau ko n kak dib je..huhu