August 15, 2011

terawih tapi tak bangun subuh

okey aku sangat annoyed dengan event2 yang aku di-invited di facebook.

bukan apa beb, kalau setakat event "jom pegi terawih malam ni" atau "berbuka puasa" yang tak diinvite pun kita buat, so tak payah la kan?

satu lagi tipikal orang kita.

terawih itu sunat. tak pergi terawih bukan dosa pun. tapi rugi la kan. tapi bising2 pulak bila kita tak pergi terawih. apehal?

pergi terawih, tapi tak bangun solat subuh. ada makna ke?

*sekadar isi masa lapang. ini entri tulis-tanpa-padam, main tulis je. haha

3 comments:

meaw said...

baik tayah kalau terawih p,subuh dak...buang masa,buang tenaga, sebaiknya..peliharalah ibadah wajib,,,

Cik Bell said...

patotnyer dahulukan yg wajib baru buat yg sunat ;)

kisah gadis stay up late said...

aihhh..pelik ke benor yg wajib xbuat yg sunat boleh plak??hehehe..

doa2 la kasi dpt ptunjuk untuk dia.insyaallah ^.^