August 26, 2011

Clash of the Bloggers' Fantasy Team

nak join? klik gambar di atas.

aku dah lama main fantasy football ni, tapi x power sangat r. tapi kali ni baru semangat sket join2 league orang ni. dan kebetulan aku jumpa contest antara blogger ni, so aku try la join. haha.

SYARAT-SYARAT YANG WAJIB DI PATUHI


  1. Korang mestilah mempunyai blog yang aktif-DONE
  2. Sudah mempunyai sebuah team sendiri..kalau belum,sila buat sekarang.kat SINI -DONE
  3. Lepas dah ada team, korang join league ni :286672-346376 -DONE
  4. Wajib LIKE penaja utama iaitu Koleksi Kasut Adidas, Puma, Dan Onitsuka Tiger dan ProSoccerStyle -DONE
Nama team fantasy football aku: Strike Force.
EPL Feveret Team: Man Utd.




korang yang main fantasy football, jom r join. meriahkan kontest bro azrijohan ni.

1 comment:

azrijohan said...

thanks join...
nanti tgok sape monang eh.hehehe