December 30, 2011

ShoutMix dah jadi CBox

haa, tengok kat tepi tu. aku dah tukar dah.



blogger lain rasanya semua dah tau dan alert yang shoutmix no longer a free services. so jom la ramai2 tukar, melainkan blogger otai yang dapat ratus2, ribu tu, tak luak rasanya kalau bayar pun kan?


tapi, orang kita. kalau boleh free, mesti nak yang free kan? huhu

*

ada lagi 2-3 rayban tersimpan kat dalam loker ni. haa...nak free?

tunggu la yer..lepas aku selesai final nanti..boleh? ke tak sabar nak join giveaway aku lagi?

tunggu yer.


*


satu lagi. jom baca2 kat sini. moga yang baik, amalkan. well, benda baik kena share la pada yang tak tau lagi. jemput2.

http://keretamayat.blogspot.com/

3 comments:

Mr.Clive said...

boikot boikot boikot! HAAHAHAHA

Koding said...

babai Shoutmix...
welcome Cbox..

mr kay said...

mr clive: haha kuat benor boikot tu..

Koding: welcome2...lai lai..haha