December 18, 2011

jubah

hampir hujung tahun, hampir hujung semester.

tinggal beberapa minggu je lagi semester ni nak habis. minggu depan dah study week, pastu dah exam. dah tahun baru, 2012.

hujung semester, bermakna catuan PTPTN pun dah xde. haha. macam-macam semester ni punya cerita, punya ragam. sem ni lah spek nak pecah, sem ni lah nak kena saman, sem ni lah hanset rosak, sem ni la nak bayar itu ini. adoi.

so sekarang, poket dah kosong. aku hanya survive kalau ada orang beli jubah ni. haha.

nak jubah? pergi tengok sini. ye, klik sini yer. kat sini ada jubah cantik2, nak clear stok ni. kalau rasa cantik, berminat, roger aku. mana la tau kot2 boleh nego sket harga tu.

ni satu contoh jubah dia.


ada banyak lagi. sekali lagi, klik kat sini untuk lebih banyak design. details semua ada kat sana. haha.


*dulu niat xnak dah promote bisnes kat sini, tapi takpe la, sekali sekala. haha

1 comment:

Adylia Qarissa said...

Waaaaahh. Tolong promosikan jubah.