July 13, 2010

jam dua petang

memang betul tekaan aku dulu.

bila kita dapat junior, seolah-olah kita akan tengok gelagat diri sendiri.

setakat ni, memang betul.


apa yang batch aku alami, persoal, tanya pasal kos kitorang. sama macam mula-mula kitorang kat sini dulu.

majoriti tak puas hati dengan kos ni. tertanyaa-tanya masa depan dengan kos ni.

tertanya-tanya macam mana mau keluar dari sini, nak apply tempat lain.


memang perkara sama berulang. haha.


aku yakin, ada rezeki untuk aku dengan kos ni.

sesiapa tak yakin, jangan cuba-cuba mau goyahkan keyakinan aku dengan kos ni. oke?

5 comments:

MaYa MeiYa said...

haha..aku nak like post ni..haha

dIb said...

btul tu, siape brani api-api kn kepercayaan ku dgn course ni akan ku cari smp jumpe.. wahahaha!!!

smoge Allah menetapkan pendirianku, amiin....

sebelas said...

ambik kos ape nie?






http://nomborsebelas.blogspot.com/

perempuan ITU said...

kos apa?

ha betul, persekitaran mudah mempengaruhi kita. kuatkan iman!

mr kay said...

kos produksi dan kesihatan haiwan.

ala-ala veterinar tapi more to haiwan ternakan la.