July 24, 2010

couple dan putus dan couple lagi

malam ni aku agak beremosi jiwang2 dan ada nada melankolik.

sejak aku putus dengan ex aku, aku takde awek lain. jangan tanya kenapa. sebab aku pun tak tau.

iejat pernah cakap, "kau ni dah lali ke putus bila couple?"

maybe iejat betul. sebab aku dengan ex aku, banyak kali putus, then couple balik. so bila dah banyak kali, aku dah tak rasa apa. haha.

aku memang selalu tertarik pada awek2 ni, tapi usik2 as a friend, ok. untuk kapel2 ni, aku tak rasa buat masa terdekat ni aku boleh bagi komitmen. malas.

pasal jodoh ni, aku percaya, kalau takdir tu kau dah ditakdirkan dengan dia, kau tetap dengan dia. elak macam mana pun, lambat laun kau tetap dapat. kalau dah bukan jodoh, ikhtiar la bomoh ke, kawin kat siam ke, tetap akan wujud masalah nanti.

konklusinya, jangan risaukan sangat soal jodoh unless dah ada cukup duit pinang anak orang.

5 comments:

HidrogeN said...

betul tu jodoh di tangan Tuhan

Weeda said...

jodoh ditangan tuhan tp kita kena mencari jugak...

awak muda lagi..enjoy ur single life dulu ye~

kodok hijau the ghost writer said...

rileklah..aku putus cinta 56 kali ok jer.. pompuan ramai.. skg ni esok mereka terdesak kompen dicarinya kita hahahahaa

MaYa MeiYa said...

jadik cm hambe yer..tggu pinangan owg jer...mls la nk pike kapel2 lg nih..
pnt jge ati owg n jg ati sendirik..

penat.penat.penat.
haha....

mr kay said...

ko leh r tunggu orang pinang..

aku kena cari, aku yang kena pinang anak orang..huhu