November 7, 2011

kena serang malware?

salam aidil adha semua. yes, seronok beraya sorang2 dalam bilik sambil tengok facebook, semua status pasal daging masak rendang, buat bbq la, macam2.

NAK JUGAK!!

haha.

ni ada blogger aka kawan aku dari oversea cakap, blog aku ada malware. dia tak dapat bukak blog aku. ni korang yang lain singgah blog aku, ada dapat tak warning, kata blog aku ada malware bagai ni?

kengkawan sekalian, kalau betul blog ni diserang malware, apa patut aku buat? camner nak remove malware ni? tolong la. aku tak reti bab2 ni.

1 comment:

faizdz said...

over je tajuk entry dia. hahaha

weh, ttba macam xda pulak warning tu. HAHAHAHAHAA. tapi aritu sumpah adeeeee. okay, dah boleh baca dah entry2 kau. hehehe