November 30, 2011

contengan jalanan

"aku rasa sangat selfish kalau aku tak kongsi benda ni dengan kau"

terkesan dengan quote ni, so aku nak kongsi apa yang aku dah baca, yang sedikit sebanyak buat aku sendiri susun balik hala tuju hidup aku dan cuba cari erti hidup. 


cuba google, ramai yang bagi komen positif. 

dan pada yang dah baca novel ni dan tercari-cari "The Eleventh Hour", ni aku nak share.


pakai earphone  untuk lebih jelas dengar dialog dalam video ni. xde subtitle. :)

4 comments:

iLiAiSyAhkaDir said...

done baca . . . besar kan pengertian buku ni

mr kay said...

yes. teringin pulak nak backpacking, merantau tempat orang..

syahirah said...

da baca da .. kagum dengan penulis ni

mr kay said...

memang semua buku dia best. memang deep buku ni.