February 24, 2011

formspring: komen pasal classmate

soalan dari formspring ni.

kau berani tak tulis tentang semua classmate kau? maksud aku, kau bagi personal opinion kau terhadap diorang, seorang demi seorang. tulis dekat blog. berani?

haha, kelakar punya soalan. soalan dari anonymous, tapi aku rasa maybe aku tau siapa yang bertanya ni. hehe.

okey. aku akan buat satu entry special untuk bagi opinion aku tentang semua classmate aku, tapi bukan sekarang la. maybe dekat2 nak grad ke..baru aku jawab dengan jujur dan open-minded. cuma yang aku risaunya, penerimaan classmate aku je nanti. haha.

dulu aku pernah buat macam ni masa zaman2 matrikulasi dulu. aku akan bagi personal opinion kat semua orang dan luahkan habis-habisan. kira bagi setel la. hahaa.

untuk kali ni, kita tengok la dulu macam mana.

3 comments:

MaYa MeiYa said...

aku egt ko da nak wat da td..haha..semngt aku tgk..hehe

dIb said...

honesty is the best way, simpan dlm hati nnt mati...

mr kay said...

maya: tunggu lagi 2 tahun okey?

kak dib: kadang2, kena tipu untuk jaga hati orang..