March 16, 2010

entri panjang terluah dalam 3 minit 21 saat


kalau korang dah lama kenal aku, korang tau yang aku ni memang pemarah, tapi x suka bergaduh.
sebab aku suka simpan sorang2 and share kebengangan aku dengan kawan2 baik aku.. (sapa nak claim dia kawan baik aku angkat tangan??)

aku nak mintak tolong korang..
aku (dan maybe classmate yang lain) agak "panas" dengan kawan kami sorang ni.. wujudnya dia dalam kelas macam x terasa je.. ok fine takde masalah kan? tapi kalau group assignment, camner?
nak tau? dia xpernah involve, or kalau involve pon, kira la peratus sumbangannya.. dan sumbangannya cuma secara lisan, beri idea itu ini dan itu.. lepas tu hilang..

alasan paling normal terdengar dari mulut dia "aku bz r join bnyk kelab.."

sapa suruh join bnyk kelab? ok aku konsider kalau betul bz pasal kelab..tapi malam2 asyik keluar hang out, balik tengok movie dan gosip kutuk2 orang je kat bilik, bz ke tu??

ok, aku admit aku bengang di sini..tapi kat luar aku chill ok? haha

dan..
satu lagi nak tanya..
sesi "meluahkan perasaan" dekat blog ni, sama x macam mengumpat?

sila kongsi pendapat anda semua.. thanks..

3 comments:

n@m@n said...

ok je..jangan mencarut sudah..hehe

✿Lovillea✿ said...

ishhhh mne de sme... ngumpat tu kita sebut name org.. cerita perihal org..
tp bkn ke kita luah citer pasal kita...
dan yg penting tukang komen jgn jd batu api plak... toi toi toi.. adeyyyy.. hehehehhhe

mr kay said...

haha.. saya boleh kontrol marah saya..haha