February 6, 2010

test satu dan dua dan tiga..

aku sedar..
kadang-kadang aku juga tipikal..


penah tak kau dalam situasi ni?

bila time exam, ko study rajin gila macam tak ada lagi hari esok
esok bila exam
kawan ko sedap2 tiru kat budak lain

ko marah kan?



esok bila ada test lain, kau sakit perut
atau demam panas
ataupon tertidur sebab kelas sangat padat
lalu ko tagih simpati orang untuk kasi tiru


agak2 apa orang kata kat ko?

sila2 komen..haha

4 comments:

nurfarihin said...

hahha bese la jugak time2 skola dlu...
tp time ujian la..
time exm besar xde la tiru2...
demam tu mang kewajipan ah,..hik3..

mr kay said...

haha..
so it's normal kan?

luna_e said...

hehe...lain kali study awal-awal..jgn last minit...study awal, demam pun tak dak masalah, aku dulu esok exam...hari ni bace komik..sbb dah tak bole da bace buku....

mr kay said...

haha..zaman sekarang lain.
tak main komik.
main muka buku sudah. (facebook)
haha