February 8, 2010

nak A, tak nak usaha, boleh ke?

aku bukan seorang pensyarah
atau seorang cikgu macam abah

apa rasa kalau pelajar kau tak perform?
apa rasa kalau pelajar kau malas study?

aku sebagai student, selalu fikir

apa rasa lecturer ni kalau aku buat assignment cincai2 jer..
dah r malas..aku tak perform dalam exam..mesti kecewa dengan aku..

minggu lepas..
dah lepas test untuk kimia organik, biochem, akaun..
esok ada test ekonomi, rabu ada fiq-islami..

tak sabar mau balik rumah..
kali ni naik kereta sama soffi..haha

3 comments:

Ery Farieha said...

hehh.
blaja course ape ni?
kimia ade..biochem ade..akaun ade..ekonomi ade...fiq ade?
hoho

mr kay said...

nama kos saya ialah : Animal production and health.

jangan samakan dengan veterinar, jauh bezanya.

fiq mesti ada, elemen penting KUSZA dulu..

haha

ahmad humairi said...

salam,
baik-baik berkereta,semoga selamat sampai...

test tu sebagai ujian menilai kemampuan diri....nanti exam boleh balas dendam buat habis baik!