February 19, 2010

Anna Raffali





sejak akhir2 ni, banyak search keyword yang singgah kat blog aku pasal Ana Raffali. dulu aku penah buat entri, selit pasal dia.

apa yang aku tahu,, aku mula tau wujudnya dia dari acara2 rantai, iaitu Rantai Art Event, tiap2 tahun ada je dia dan fynn jamal, dan lain2. well i guess korang tau yang aku minat poetry, so dia antara kegemaran aku.

dan memang trademark dia dari dulu berbaju kurung.



akhirnya sekarang aidit alfian nampak talent dia. hope dia boleh kasi colours kat industri kita..




oh, sapa tak tau pasal dia, sila google for detail,

and i think u should download lagu dia, Hujan Bunga di Kuala Lumpur.

2 comments:

Ery Farieha said...

ohhh
hujan bunga tu lagu die?
ooooooooo
mekasehh~

mr kay said...

owh..same2..