October 24, 2011

dah dapat hadiah GA korang?

GA dah hantar semalam. dan setakat pukul 10.30 malam ni, aku tengok putrajaya dengan melaka dah sampai. cuma seremban belum lagi. tak jumpa alamat katanya. pelik. haha.

kalau ada masalah, sila email aku, komen kat sini ke. dan kepada yang dah dapat, tahniah. share2 la entri dengan rayban tu.

ouh, pasal topap, dua tiga hari ni susah betul nak guna easy reload. tunggu dah stabil, baru aku topap korang. okey?

3 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wei.. yg melaka tu aku tau!!!!!!.. memang stylo ar rayban tu.. thankz bro :)

Adylia Qarissa said...

kat seremban tu dah pening kot...hehee...duk tengah2 antara melaka dan putrajaya..

tens yea...dah pakai..hihihiii

Mohd Zakwan said...

Adylia : weyh beragak ar cakap dah pening . aku lah yg duk Seremban tu .hehe

Alhamdulillah, hadiah Spec dah sampai.suka sgt dan dah heboh2 kan kat orang.haha, terima kasih byk2 eh :)
Topup bila sampai? aku menunggu ketibaannya.. hehe :)