October 11, 2011

date bertukar menjadi surprise party

konon-kononnya nak jumpa, nak sembang-sembang. lepas tu sorang-sorang classmate lalu kat situ, singgah. ada yang baru balik dari luar la. ada yang nak pergi jumpa orang la. kononnya kebetulan la. padahal memang dah dirancang. rupa-rupanya diorang dah plan celebrate birthday aku.

thanks korang, terutamanya my cupcake, wan nur kaiyisah bersama kak dib dan juga hafizah dengan telur, tepung dan 'ramuan istimewanya'.


let the photos do the stories.










6 comments:

Azura said...

wah2.. syoknyeee :)

Adylia Qarissa said...

semoga panjang umur dan murah rezeki...best tak ?

iLiAiSyAhkaDir said...

Happy besday

MaYa MeiYa said...

ruginya aku tidoq time nih.ish.rugi rugi.

mr kay said...

Azura: memang syok..

Adylia Qarissa: huhu memang best. kena lagi dengan bau telur dengan tepung tu..huhu.

kak ili: tq2!

ctk said...

memang seronok men tepung..hehe