September 27, 2011

freshie

buat masa ni, agak sibuk dengan Sukan Antara Fakulti (SAF) UniSZA. dan sambil-sambil tu, preparation untuk annual dinner fakulti sedang giat dijalankan.

sibuk mana pun, belajar tetap prioriti. malah, handle program macam ni pun satu cabang pembelajaran sebenarnya. sama juga dengan cara handle kritikan.


aku agak open dalam menerima kritikan membina, tapi kalau kritikan tu agak menyindir sesetengah pihak, agak-agak la kan? tambah-tambah lagi kritikan tu dari freshie. budak baru. masuk-masuk komplen itu ini.

kepada freshie, sila jangan cepat gelabah. okey?

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

jangan cepat nek angin yerk seniorata :)

DilahNadzir said...

agaknya dorang rasa dorang bley blah dr uni ni kot sbb 2 jd 'terlebih' ajar mcm 2.
sabar je la mt.khir. hoh0!

dIb said...

tggu je la bile 'senior' jadi 'singa' jadian~ masak la korang....

dIb said...

tggu je la bile 'senior' jadi 'singa' jadian~ masak la korang....

ctk said...

bab annual dinner, mesti rmai dak baru komplen...ngade tul