April 14, 2011

Universiti Blogger Malaysia






hah. sekarang saya dah masuk universiti maya pertama yang saya pernah tau. memang terbaik la universiti ni. cuma saya sendiri tak pasti kemasukan saya ke universiti ni macam mana dan kos apa yang bakal saya ambil. haha. tapi ini sesuatu yang menarik untuk di-discover.

syarat-syarat kemasukan ke UBM:

1.letakkan banner UBM dalam entry anda.

sudah selesai pun :)


2.nama anda dan nama blog anda.

nama saya ahmad khir, atau dalam blog, amadkhir.

nama blog, sedikit coretan..... (lima kali titik okey?)


3.sejak bila mula berblog. 

tak ingat sangat tapi sekitar penghujung 2008. masa tu masih zaman matrikulasi lagi


4.apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.

darsawarsa? wau nice word chosen. haha. blog sekarang dah jadi pilihan utama selain facebook dan twitter. ramai guna blog untuk tujuan yang terendiri, tapi ini bagus. meriah sket kan? haha

5.pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

very looking foward about this! menarik jugak dlm usaha untuk ramaja kita kumpul dan share pendapat ke, ape ke. boleh jugak kenal2 antara satu sama lain kan?




jom korang, join sekali. haha.


notakaki:apa silibus belajar dekat ubm ni? huhu

p/s: ada graduation day tak? :D




siapa-siapa nak mendaftar sila angkat tangan macam usop wilca,pastu pergi kat  UBM sebelum 15 april 2011.iaitu..esok :)

4 comments:

MaYa MeiYa said...

siap ade lec lg..ko tak nak jadi lec?haha

HazHand said...

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

Bakri Hussin said...

Salam Tuan Blog
Follow dari UBM
dah follow blog ini jom follow balik ok
jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Silent Thinker said...

dtg melawat sahabat seuniversiti..
UBM~pend keusahawanan..
feel free dtg lawat ea~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html