March 7, 2011

sedih dan bertambah sedih

lepak di kedai makan bersama kawan-kawan sambil menonton bola adalah perkara terbaik untuk pengisian malam minggu. tapi tak best, sebab team kegemaran saya kena pulak belasah 3-1 dengan liverpool. aduh. tapi, saya kagum dengan suarez. menjadi dia di liverpool.

saya sebenarnya ada banyak assignment untuk disiapkan, lagi2 assignment akidah dan akhlak yang tak buat apa lagi. tau-tau dah kena submit minggu ni. tak ke gila namanya tu! tapi stress dengan masalah peribadi yang berlaku sebentar tadi, terpaksa saya keluar juga untuk stabilkan diri.

harap-harapnya, semua kembali stabil, masalah dengan awek selesai dan assignment boleh disiapkan. ganbate!
(apa maksud ni? haha)

notakaki: layan hawaii five o dulu!

2 comments:

hacimun said...

xabis2 masalah awek =_=" jangan marah :P

mr kay said...

uit mun komen! haha macam tak percaya!!

aku kan jiwang mun. haha