November 29, 2009

pengguna nuffnang, tolong r..

aku baru je minggu lepas join nuffnang..aku tak tahu sangat pasal nuff ni..tapi aku buat jer..so korang yang dah penah dapat duit dari nuffnang ni..leh tolong x?

aku x paham..unique click aku bnyk gak r..tapi bile tengok earning, xde dapat apa2 pon..

korang yg baik hati..tolong erk?
tq..

12 comments:

kuch said...

ahahah...
ko nk ear byk2 watpe?
nk buat byr ptptn?
heh

mr kay said...

haha..mana r tau..
xdapat 1st class degree..haha

suffian said...

kita serupaaaa.... huhuhu..
dah 3 minggu join baru ada rm3.75 je... hampeh tul..
kawan aku yg sorg tu, join sama dgn aku, dia ni plak tak le aktif sgt klik menglik ni.. tapi dia pnyer earning dah rm6.00. tu yg aku heran sangat..

Budak Malu818 said...

salam bro..
g kat nuffnang web..
log in..
pastuh,g kt petak add a adds unit..
copy yang ader kaitan sahaja..
contoh,
Leaderboard (728 x 90)
Skyscraper (160 x 300)
Large Rectangle (336 x 280)

mr kay said...

ok gak r..ada earning..
aku xde dapat apa pon lagi nih..

Sadid said...

bro..gne adsense la..byk lg dapat..haha

tofu said...

cuba tgk kat blog manager, then awak tukar ads preference kepada show global cpc ads then tukarkan polls kepada yes.

Farha Aly Tan said...

adsense byk ke?
xtaw plak
haha
sbb time guna nuffnang dia byk kelebihan n pertandingan..hahha

mine afta 1 year plus joining bru dpt rm21
hampeh tol

mr kay said...

sadid- adsense camm xdapat2 je duit..hadoi..

tofu- sumer tuh memang dah seperti yg kamu bilang..agak2 bape hari baru dapat earning tuh?

L@dy***p!nKy~****** said...

sy dh sbulan join nuffnang tp bru 25sen..hahaha

xthu cm ner nk wat..so sy wat bodo..

tofu said...

depend dgn iklan yg diletakkan kat situ... kadang2 dan 2 hari boleh dpt 25sen. adakalanya ikut minggu...seminggu 25sen... benda ni kena bersabar... tak leh gopoh sangat... sy pun baru je berapa bulan menggunakannya... br je dapat 75sen so far sebab tersilap pilih ads...

░♥si lampu neon♥░ said...

sebenarnye macam ni, selagi kempen iklan tu tak habis lagi, selagi tu duit kita tak naik. so bila iklan x-PAX kononye da tamat tempoh, baru dia sum up semua sekali..

aku tau mcm tu la ;)