June 5, 2009

05062009


\


result dah keluar lama dah.

saya tak cukup bijak ke usm.

bye bye usm...


takpe..

upu ada lagi.
upm dan umk.
harap dapat la between top 2 ni.
ataupon u lain2..
mana satu saya lebih layak.

oh Tuhan.
xdapat dibayangkan kalau saya ke kelantan.
maybe saya boleh kena kejutan budaya.
bayangkan..
hujung minggu tanpa ke panggung wayang.
tentu sekali tanpa gig.
haha..

saya pandang ke sudut positif..
saya boleh jadi nerdy.
boleh jadi kaki belajar.
boleh makan nasi kerabu.
bersama budu.
hahahaha..

apa kos pon saya dapat.
saya tak kisah.
saya mahu sambung belajar.
itu yang penting.
tolong jangan bagi saya kos lelong!!
xkan dalam 8 choice kat upu tu..
satu universiti pon xmahu saya?
hina rasanya begitu..

ape2 pon..
tunggu saja 19 jun ni..
keputusan upu keluar...
er nana yang bgtau ni..
kalo salah belasah la die..
hahaha..

doakan yang terbaik..huhu

1 comment:

ahmad syafiq al-gonzalez said...

pong yg hensem dan terer, sume u nak