May 15, 2009

kanak2 yg riang

pagi tadi aku bangun awal..selalu pas subuh tido, ntah pukul bape baru bgn.. tapi pagi tadi dapat call,ada keje sket kat satu skola ni..skola rendah..malas giler..dah r aku tido lambat sebab melayan man utd lwn wigan (f.y.i. man utd 2-1 wigan).. dengan malasnye aku pon pegi..

aku sampai2, bebudak skola berkumpul, ada perhimpunan..macam gelagat kite dulu r, ungkapan biasa.. "ANGKAT!! JATUH!! ANGKAT!! JATUH!!" kecian si pendek kene dok kat depan..yg nakal2..dok blakang, main2, usek kawan la, tarek tudung kawan..macam2..

xpayah cerita la aku watpe kat skola tu..tapi the point is, seronok tengok gelagat budak2..main aci kejar la,main sorok2 kat skola, yg bawak mainan pon ade, paling best tengok budak takut nak gi check gigi..haha..

seronok jadi kanak2..
tiada apa nak dikusutkan...



haha dah semakin dewasa rupenyer aku ni...

1 comment:

ahmad syafiq al-gonzalez said...

haha. mmg bes budak2

btw, ko da besar kan? sila tuka kaler font kau! haha