May 12, 2009

apa saja la dunia..

aku duduk di rumah,
tiada aktiviti, tiada ke mana,
tapi duduk di rumah juga bagus,
menghadap tv, menghadap komputer..

tv memang lengkap pakej channel-nya..
penuh informasi,penuh hiburan,
dapat tengok man utd menang lagi,
melihat badminton kita menang,
tengok AF7 yg nak masuk final dah..
haha,macam2 cerita..

aku dah agak x up-to-date dengan situasi politik kat negeri aku sendiri..
tau2 je tadi ku baca berita on9..NIZAR MB PERAK
aku terkejut gak..tapi aku x kisah..semua mende ada pro and cons...
korang mahu bertumbuk,bergusti dan meludah sesama sendiri di DUN, lantak kamu la..
aslkan kami selamat,kebajikan dijaga...
kamu x buat kerja, kamu dosa, kamu tanggung saja di sana..


erm..bile duduk di rumah saja malam hari, berdamping dengan tv, dapat la tengok af7..jarang2 miss kali ni..and aku rasakan diorang berkualiti..haha xkisah la sape juara, undian sms kuasanya, kamu mahu si polan juara, undi la dia..
tapi aku suke akim..haha..tapi aku tetap x mau undi sape2 pon..

tiada apa lagi mahu di bebelkan..

1 comment:

Abdul.Fatah.Firdaus said...

bahagia.
ingat lapang sebelum sempit.
gunakan sepenuhnya masa yg ada.

;)