November 8, 2016

good bye gary

Aku lelaki dan aku layan running man. haha.

aku tak pasti la paper apa waktu 2010 tu, tapi memang soalan dia stress gila la sampai habis exam tu aku terperap je duk bilik. kebetulan awek (alhamdulillah sekarang dah jadi wife yang sah) sebelum tu guna external hard disk simpan running man dalam tu. disebabkan stress + boring + takde duit nak kuar jalan, aku pun layan jela. 1st time layan, habis marathon 10 episod terus!

gary ni dari dulu lagi aku suka, especially episod2 awal RM ni, sebab banyak ayat dia yang cheesy, selamba dan ikut suka hati dia je. part monday couple tu memang bagi kat dia la.

tak sangka dah 6 tahun lebih dah melayan running man. dah 324 episod. ada masa jugak episod ni turun naik, tambahan pulak produser dia tukar-tukar.. tapi show ni terus bertahan walaupun rating kat korea tak tinggi mana pun.

ep 324, last show gary. baru tengok semalam. dalam kelakar, ada sedih dia.

good bye gary. hope ep 325 dan seterusnya akan maintain.

one way to say good bye


p/s: aku rasa nak update blog, tadi idea nak tulis pasal lain, alih2 bab ini yang keluar.. haha

9 comments:

AinAthirah Anuar said...

is it normal kan kalau ckp Ain menangis part last tu? hahahahah sedih sgt!

Sihasyaa said...

Tak tengok lagi ep 324 :((((

Eyqa Zq said...

Babai gary. smpai skrg baru tgk episod 324 stgah jer blum lagi habis. Haha. Too hard to say gudbey.

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

ramainyer peminat korea nii..hehe

C i k R e n e x said...

Ya.xde gary xde da mondaycouple. Sedih pulak ase

Fhatin Amelia said...

huhu sedihhhhhh garyyy
https://mellyacrayola.blogspot.my/

aienzunnur said...

ohhh ni la ye slh sorg runningman die hard fan

hehehheh

erm, sy ad jg tgk kdg2..seronok jg.. mesti xbest kan nti sbb gary xde.

Claudia Claudy said...

eps terbaru, gary jadi guest xD

claudy pun layan runningman since 2010 tapi tak tengok semua episod and banyak tertinggal dah hehhee

Syahmi-Suhana said...

Am a running man fan too.. But lately nie cm bosan plak game dia.. And Gary will be missed.. 😀