February 10, 2012

prakata semester 6

aisey tajuk. dah macam prakata dalam buku-buku pulak.

semester 6 seminggu lagi nak start. tak ada lagi kokurikulum. maka hari sabtu pada semester ni adalah satu yang BEBAS!! haha.

sem ni ada 5 subjek. tengok ni.



selepas agak frust dengan sem lepas, aku rasa sem ni aku patut balas dendam. balas dendam untuk score lebih baik sem ni dan improve CGPA aku.

dan paling penting, harap2 aku ni tak sekadar cakap je. bukan hangat-hangat tahi ayam.

2 comments:

Mr.Clive said...

good luck in the new semester!
belajo la baik baik!kehkehkehhh

Nnysa Radzali said...

of course you can do better ! best of luckkk! :D