February 13, 2012

komen anonymous

malu bertanya, sesat jalan.


walaupun dah agak lama berblogging, since 2008, tapi banyak lagi perkara yang aku tak reti pasal blogspot ni. tengok blog ni pun, xde ape yang best pun. serabut, boring je. nak tukar, tapi x reti. haha.


satu soalan pada kengkawan blogger.

korang ada dapat x komen2 spam yang diletakkan kat entry korang sebagai anonymous? pastu dalam komen tu dia dok mengarut pasal viagra la, pasal jual petrol kat brazil, pasal pharmacy dan macam2 iklan mengarut lagi. korang ada dapat x?


macam mana nak stop benda alah ni? yang aku hanya mampu buat adalah tukar setting not showing anonymous comment je. camner erk abg2 adik2 kakak2 yang hebat2 sekalian?

segala kerjasama dan bantuan kakak2 abg2 adik2 saya dahului dengan ucapan terima kasih.

*ayat last dah macam karangan surat rasmi la pulak. haha

1 comment:

Lady RaRa said...

camtu sajalah cara nya


the other way - tutup komen box. like i did. hehe. safe in my own zone.