December 4, 2009

maxis scholarship for excellence award

saya buat blog ini mau berkongsi

mau kongsi sama semua..

semua pelajar, sila rebut peluang.. korang yang cerdik pandai boleh apply satu scholarship ni.. untung2 korang dapat.. cube je apply..dapat tak dapat tu lain cerita...




antara kelayakan dia :

  • STPM - minimum 3 As or
  • Matriculation / Diploma - CGPA 3.5 or above or
  • A Levels - minimum 3 As or
  • Australian TER - minimum 90.0 or
  • Recognized foundation/Pre-university courses – equivalent to CGPA 3.5 or above or
  • Current 1st or 2nd year university students must have a CGPA of 3.5 or above

bonus untuk korang kalau :

  • Possess a good command of the English language, both written and oral;
  • Be a team player;
  • Excel in extra-curricular activities and sports; and
  • Possess leadership qualities.

note-field study untuk local university adalah bebas, tapi untuk foreign university, depends pada kos korang..

jangan buang masa... 4 january 2010 tarikh tutup.

hope info ni kasi faedah dekat korang..

apply or more detail : pegi google atau klik sini saja...

3 comments:

Nur Amirah Mohd Adini said...

semalam i da tgk ad ni kat mxis website.. erm, parent must using maxis postpaid to apply for this scholarship?

mr kay said...
This comment has been removed by the author.
mr kay said...

yup.. if u not..sorry..
sama la kita,huhu