September 25, 2009

seberang laut

lagu raya masih berkumandang, kuih muih masih terjamu
kanak-kanak masih kutip duit raya
well, raya kan sebulan..

alhamdulillah, dah raya..
dah jumpa sanak-sedara, kawan-kawan
at least ada gak berhubung through calls, sms,
ade gak yang ym, facebook, myspace, blog..
tak kisah la.. janji relationship tu x terputus lagi

sepanjang raya ni, bnyk gak berita yang kata
kengkawan aku fly ke luar negara
aku seronok sangat
tumpang gembira untuk korang
ada ke mesir, ada ke london, uk, india
btw, mintak maaf la, xdapat hantar korang ke airport
sangat bz,
and to faidzrin, so sorry,
esok xdapat jumpe kau,
tiket aku ke terengganu petang la..

semoga korang semua gembira dan bahagia
kawan sekali, kawan sampai bila-bila okey..
jangan pulang tanah melayu x ingat kawan ok..



kalau belajar sungguh-sungguh dahulu
aku pun sudah terbang seberang laut agaknya kan?


2 comments:

Abdul.Fatah.Firdaus said...

fly ke, tak fly ke, kalau rajin, mana2 pun berjaya. tak gitu..

mr kay said...

tq for the spirit.. huhu