September 19, 2009

shopping raya

yeah..
sehari mau raya...

cerita?
ya..memang ada cerita..
cerita hari ini
bukan cerita kedai kopi

pukul 3 ptg, aku, along and aiman pegi ipoh
aku mau shopping raya
along mau jumpa kak ina
aiman sekadar mengikut aku
yup
shopping raya last minutes
1st time aku x teratur dalam shopping raya nih

aku decide mau ke jusco
ya..
memang sesak seperti jangkaan
ramai macam pasar tani pukul 9 pagi
aku terbelek la sana sini
(sape penah shopping dengan aku, tau r camne aku camne)
ouh, fyi
aku just ada 1jam ++ saja untuk shopping
along mau cepat balik
giler r..
ko bygkan

aku sambar tshirt nike sehelai
pon dah bape puloh minit
pegi reject shop
mau cari sehelai lagi tshirt
membazir masa berpuluh minit
x beli ape2...

turun ground floor
beli big apple
pastu teruskan misi
mau cari jeans
aku nampak ada sale 70% diskaun
jenama ape.. lupa pulak
(x hirau jenama pon, janji lawa)
cari saiz sesuai, terus beli

then bayar
terus balik umah
and tetap lambat
berbuka dalam kete
hahaha


owh, aku baru je dapat cd zee avi
free from someone
tq2...
aku rasa lagu ni best..
tajuk dia...
darlin' it ain't easy
boleh dengar sini...


sekian repekan sebelum raya..

4 comments:

Just_najmiE said...

selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir & tak zahir..
hahaha..
(^^,)

Abdul.Fatah.Firdaus said...

cd zeeavi tu rm34.
mahal uh. jumpa tapi tak beli.
disagree keluar album baru. layan.

---------------------------------

salam syawal.
untuk kau dan untuk keluarga. ;)

mr kay said...

najmie : salam syawal jugak

fatah : haha,sedut saja di internet. salam ramadan juga pada kau, adik2 kau dan parent kau. owh, kakak ko skali.

Abdul.Fatah.Firdaus said...

sedut tak cool la pong. kata support artis, kena beli la album dia (m.nasir kata). hahaha. okeh. salam syawal. gambar2 minolta ada kat flickr. cekidaut. check it out. ;)