April 4, 2017

hilang seri

blog dah berhabuk dah.

uhuk uhuk.. nanti la bersih.

*

adalah sangat bahaya bila kita pergi kerja dengan moral yang sangat rendah, dan tanpa ada sebarang motivasi. bahaya. sebab makan gaji buta. masuk kerja, sampai je, terus touch in, dan duduk buat kerja seperti robot.

aku rindukan zaman masa aku rasa semangat nak belajar dan semangat nak improve itu dan ini dalam syarikat. kalau dulu, asal ada meeting je, mesti berharapa sangat dapat join sebab ada rasa nak involve dengan update dalam syarikat. dan zaman dulu, muka ini la yang selalu kena buat itu ini sebab suka sangat bagi idea macam-macam.

sekarang, lagi suka kalau tak dipanggil masuk meeting. lagi suka kalau kurang penglibatan dengan management. lagi suka buat kerja sendiri dan siapkan kerja yang diberi saja. bila hati dah rasa tak ngam dengan management, macam ni la rasanya.

harapnya akan ada la angin perubahan suapaya aku kembali enjoy dan passionate dengan kerjaya aku.

*so far, tak ada tanda-tanda nak pindah duduk dengan isteri ni. adoii.. doakan kami lebih kuat hadapi semua ini. amiinnn..

No comments: