June 2, 2012

kaunselor

beberapa hari lepas, sementara menunggu lecturer masuk, subjek microbiology, semua orang dengan hal masing2. nadzley dengan lagu Glee (kalau x salah la), fifah dengan running man ep 96, er aku pun tumpang sekaki, sambil pau biskut dekat fizah.

sambil2 tu husna datang, story pasal adik dia. lutfi kot nama adik dia. dah masuk matrik pun, tapi asasi umk. citer punye citer, fizah datang join sekali. pastu fon dia bunyi, adik kecik dia call. daus. aku penah datang rumah fizah sem ni, tengok 'kenakalan' dan kerenah adik dia ni.

teringat lak, masa datang tu, aku cuba la kecek klate sket2, tapi x jadi. adik dia ni berjaya kantoikan aku. "cakap luar, haha". haha. adik dia ingat, semua umat manusia ni boleh cakap klate ke? haha. abg orang perak la dek. main kome2, mike2 je.

berbalik pada cerita. tengah fizah cakap2 dengan adik dia tu, aku gi amek fon dia, usik2 adik dia. adik dia bising, nak cakap dengan kakak dia. rindu benor la tu. tak habis2 suruh kakak dia balik cepat2.


pastu, fizah tetibe cakap,"khir, aku rasa kan, kalau ko jadi kaunselor pun bagus".

haha. citer lama. masa UPU dulu, aku isi nak jadi guru kaunseling pada 2nd choice kot. tapi xpe, sebab tu agaknya jodoh aku dengan PRS still panjang, siap appointed jadi presiden lagi. haha.

dah la, study parasitology jap. kang aku story kat sini pasal cestodes, nematodes, sorang pun x paham.

owh, tahniah Hujan dan Zizan sebab menang Versus dan Super Spontan. Zizan, bagi je la kete tu kat aku, ko kan ada EVO 10 dah. haha

2 comments:

Adylia Qarissa said...

tahniah zizan :)

Ayuni said...

o, fifah to roomate sye, saje menyemak kat cni, hikhik....