July 6, 2009

baru...


ni la kampus kusza...


semalam kesempatan on9 agak la sedikit..
tu pasal post aku pendek je..
hari ni maybe lama sket..
sebab kelas TITAS kensel..
so lepak kat IT lab r..


hari ni nak citer pasal kos aku..
yup..
produksi dan kesihatan haiwan..
bukan veterinar..
bidang same..
tapi lain sket r..
kos aku ni khusus kat haiwan ternakan..

lembu,kambing,ayam dsb..
xsilap aku, fokus kitorang dalam semester ni maybe ayam dan kambing..
dan sem 2 akan ke ladangn2 ternakan around kuala terengganu..



well...aku sedih sket..
sebab ni bukan veterinar..
tapi dekan bagi aku berita gembira..

maybe 3rd year nanti,,kos aku akan diupgrade ke veterinar..
walaupon kene sambung 3 taun lagi..
so maybe 6 taun r aku kat sini..
bonus untuk aku..
aku ade degree veterinar..produksi dan kesihatan haiwan skaligus!!!
status pon dan lebih kurang cam doktor..haha

btw..aku admit life agak boring..
stay kat kampus kusza..kuliah di kampus kota..
berulang alik naik bas..
agak leceh..
tapi dekat town..nama pon kampus kota..haha


ada masa free untuk aku on9..aku post lagi mende2 best kat sini...


4 comments:

amirshahril said...

sahabat
selamat sambung belajar di UDM..

ahmad humairi said...

blajojela...mane-mane pun x esah..haiwan..tu kira veterinarlah..janji haiwan..pastu dapat dua-dua sekali. Abah, mama, abg adi dan aeyman sentiasa doakan kecemerlangan kamu...

nuyu farhan said...

gud luck junior :)

AiinNadhirah said...

dekat ngan rumah shayep!

*shayep=saya